30.4.12

La Pire Haleine du Monde




Ένας περαστικός ζητά 
πληροφορίες από κάποιον 
κύριο και ξαφνικά όλοι 
οι άνθρωποι στην 
πλατεία λιποθυμούν. 

Το φαινόμενο εξαπλώθηκε 
σε όλη την πόλη 
και στους υπολοίπους 
που λιποθυμούν χωρίς λόγο!

Ή μήπως όχι;




29.4.12

Christophe - Les mots bleus




Il est six heures au clocher de l'église
Dans le square les fleurs poétisent

Une fille va sortir de la mairie
Comme chaque soir je l'attends 
elle me sourit

Il faudrait que je lui parle à tout prix

Je lui dirai les mots bleus 

Les mots qu'on dit avec les yeux
Parler me semble ridicule
Je m'élance et puis je recule



Devant une phrase inutile
Qui briserait l'instant fragile
D'une rencontre
D'une rencontre

Je lui dirai les mots bleus
Ceux qui rendent les gens heureux
Je l'appellerai sans la nommer
Je suis peut-être démodé

Le vent d'hiver souffle en avril
J'aime le silence immobile
D'une rencontre
D'une rencontre

Il n'y a plus d'horloge, plus de clocher
Dans le square les arbres sont couchés
Je reviens par le train de nuit
Sur le quai je la vois qui me sourit
Il faudra bien qu'elle comprenne à tout prix

Je lui dirai les mots bleus
Les mots qu'on dit avec les yeux
Toutes les excuses que l'on donne
Sont comme les baisers que l'on vole

Il reste une rancœur subtile
Qui gâcherait l'instant fragile
De nos retrouvailles
De nos retrouvailles

Je lui dirai les mots bleus
Ceux qui rendent les gens heureux
Une histoire d'amour sans paroles
N'a plus besoin du protocole

Et tous les longs discours futiles
Terniraient quelque peu le style
De nos retrouvailles
De nos retrouvailles

Je lui dirai les mots bleus
Les mots qu'on dit avec les yeux

Je lui dirai tous les mots bleus
Tous ceux qui rendent les gens heureux

Tous les mots bleus
Tous les mots bleus


Chemtrails - «χημικές ουρές».




Μυστικές πτήσεις αεροπλάνων που ψεκάζουν χημικά, φαινόμενο γνωστό σαν chemtrails «χημικές ουρές», διενεργούνται στην Ελλάδα και το εξωτερικό για πολιτικούς σκοπούς, όπως εξάγεται από την έρευνα αυτή. Παρόλο που δεν υπάρχει κάποιος «ορατός σωρός πτωμάτων» από τους αεροψεκασμούς, υπάρχουν υποψίες για ασθένειες που συνδέονται με αυτά τα χημικά, σύμφωνα με διαρροές της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας. Δεν λείπουν κι οι κραυγές αγωνίας, όπως αυτή του ντέντεκτιβ Τεντ Γκάντερσον, πρώην επικεφαλή του FBI, που έχει μιλήσει ανοιχτά για «συντελούμενη γενοκτονία με τη βούλα του ΟΗΕ». 

Ενδεικτικό αυτού του κλίματος είναι το γεγονός ότι στις σχετικές ερωτήσεις για τους σκοπούς των αεροψεκασμών, που έχουν κατατεθεί στην ελληνική Βουλή κατά την τελευταία δεκαετία όλοι δήλωναν κάθε φορά άγνοια για τις μυστηριώδεις ουράνιες «δραστηριότητες» ή αναρμοδιότητα. 

Όμως κι από Ολλανδό ευρωβουλευτή έχει γίνει ερώτηση στην Ευρωβουλή, στον τότε Έλληνα Επίτροπο Περιβάλλοντος Σταύρο Δήμα, ο οποίος απάντησε ότι είναι γνωστά τα περί αεροψεκασμών αλλά δεν μπορεί να δοθεί κάποια επίσημη απάντηση. 

Ο όρος «χημικές ουρές» καταγράφεται για πρώτη φορά από τον Αμερικανό δημοσιογράφο Γούιλιαμ Τόμας το 1999 και σήμερα είναι από τα νούμερο ένα θέματα αναζήτησης στο διαδίκτυο. Οι σχετικές αναφορές σε ειδικά ιστολόγια με φωτογραφίες, βίντεο και μαρτυρίες, ξεπερνούν το ρεκόρ των οχτώ εκατομμύριων στην ελληνική γκουγκλ ενώ ανάλογα συνέδρια για το φαινόμενο των ψεκασμών διοργανώνονται από ανεξάρτητους ερευνητές κάθε χρόνο σε Ευρώπη κι Αμερική! 

Η τελευταία τάση στο διαδίκτυο είναι οι ιστοσελίδες συλλογής υπογραφών από πολίτες που ζητούν την εισαγγελική διερεύνηση του φαινομένου και την προώθηση νομοθεσίας που θα επιβάλλει περιορισμούς. Τέτοιες επιχειρήσεις όμως δεν είναι κάτι καινούργιο, πρωτοεφαρμόστηκαν από το υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ στον πόλεμο του Βιετνάμ. 


22.4.12

Ορφέας Περίδης - Αχ, να σε δω





Από τα βάθη της ψυχής
κι από του νου τα ύψη
απ' το βυθό της θάλασσας
ως τις βουνοκορφές
ψάχνω να σε βρω

Μια σφαίρα υγρή γύρω απ' τη γη
μια ουράνια δεξαμενή
εκεί που λούζονται οι ψυχές
πριν να χαθούν στο σύμπαν
με ένα πήδο ένα πρωί
να μπω με μια βουτιά εκεί


απ' τον βυθό, απ' τον πάτο
να δω τα πάνω κάτω
να βρω όλα τα χαμένα
ίσως να βρω κι εσένα

Αχ, να σε βρω, αχ, να σε βρω
μόνο για λίγο να σε δω
ν' ακούσω τη σκιά σου
να μου φωνάζει γεια σου

Ακούς στα δέντρα τα πουλιά
άνθρωποι είναι με φτερά
που φέρνουν τα μηνύματα
από τον άλλο κόσμο

Φυσάει αέρας στα κλαδιά
μου απαντούν ψιθυριστά
κι αυτό που ψάχνεις θα στο πουν
τα πιο βαθιά πηγάδια

Έψαξα γη και ουρανό
μια περπατώ και μια πετώ
στων δύο κόσμων το κενό
να βρω την χαραμάδα

Στα βάθη των ωκεανών
ακούω τον ήχο των σεισμών
κι από την γη που άνοιξε
περνάω στον κάτω κόσμο
να βρω όλα τα χαμένα
ίσως να βρω κι εσένα.


21.4.12

René Aubry - Salento




Εύθραυστη 
ακουστική 
αισθητική 
μουσική. 

Για τις στιγμές 
εκείνες που 
οι ώρες δεν 
είναι  
σύμμαχος! 

Ολόκληρο το  
studio album 
Plaisirs d' Amour.




Κάθε του στιγμή πάθους και απόλαυσης στύψτε.

20.4.12

Μemoria de Saqueo




Ένα ντοκιμαντέρ που περιγράφει τα γεγονότα που οδήγησαν στην οικονομική κατάρρευση της Αργεντινής το 2001, που εξαφάνισε τη μεσαία τάξη και ανέβασε το επίπεδο της φτώχειας στο 57,5%. Βασική αιτία της κατάρρευσης ήταν η εφαρμογή νεο-φιλελεύθερων πολιτικών και συνταγών του ΔΝΤ, που επέτρεψαν την αρπαγή δισεκατομμυρίων δολλαρίων από ξένες τράπεζες και οργανισμούς.

Πολλά από τα περιουσιακά στοιχεία της Αργεντινής και τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της λεηλατήθηκαν. Το οικονομικό της σύστημα χρησιμοποιούνταν για ξέπλυμα χρήματος από τη Citibank, τη Credit Suisse και τη JP Morgan.

Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν η μαζική μεταφορά πλούτου και η υποβάθμιση του βιοτικού επιπέδου που κορυφώθηκε με πολλούς θανάτους λόγω της καταπίεσης και του υποσιτισμού.

Ένα ντοκιμαντέρ για την πολιτική και οικονομική πορεία της Αργεντινής, που οδήγησε στην χρεοκοπία και την αιματηρή εξέγερση στο Μπουένος Άιρες. Ορισμένες σκηνές είναι ακατάλληλες και βίαιες για μικρά παιδιά. Όσοι δεν έχετε δει καλό είναι να το δείτε διότι κάποια πράγματα, δυστυχώς μας αγγίζουν, δείχνει πως δουλεύει το σάπιο πολιτικό σύστημα της παγκόσμιας διακυβέρνησης πατώντας πάνω στην απελπισία του κάθε λαού μιας χώρας διεκδικώντας (με το έτσι θέλω) όλους τους φυσικούς πόρους, τις περιουσίες αδιαφορώντας για τις ζωές τους, δημιουργώντας συνεχείς λιτότητες (στο όνομα της ανάπτυξης), τρομοκρατία και φόβο.

Το Δεκέμβριο του 2001 μεγάλες λαϊκές μάζες κατευθύνονται προς την ιστορική πλατεία «Πλάσα δε Μάγιο.» Η Αργεντινή μία από τις πλουσιότερες οικονομίες στο παρελθόν, έχει χρεοκοπήσει. Η κυβέρνηση έχει παραιτηθεί και ο Πρόεδρος της Αργεντινής Φερνάντο Δε Λα Ρούα διαφεύγει από το Προεδρικό Μέγαρο με ελικόπτερο μέσα στη θύελλα του οργισμένου λαού που συγκρουόταν με την αστυνομία, έσπαγε τράπεζες, λεηλατούσε σούπερ μάρκετ και φώναζε μαζικά «Να φύγουν όλοι!». Η κοινωνική έκρηξη του 2001, ήταν το τέλος ενός  νεοφιλελεύθερου οικονομικού μοντέλου διάρκειας 10 ετών και άφησε πίσω της 35 νεκρούς (δολοφονημένους από την αστυνομία και τους ιδιωτικούς φρουρούς των τραπεζών), 30.000 παράπλευρες απώλειες (ανθρώπους που αυτοκτόνησαν, η υπέστησαν καρδιακά και εγκεφαλικά επεισόδια), και περίπου 20.000.000 ανθρώπους (πάνω από το μισό του πληθυσμού) βουτηγμένους στην φτώχεια και τη μιζέρια. 

Παρουσιάζετε με άμεσο και μεστό τρόπο η δράση του ξένου και ντόπιου κεφαλαίου καθώς και ο εγκληματικός ρόλος του ΔΝΤ και της Παγκόσμια Τράπεζας στη πολύπαθη χώρα. Τα «τσακάλια» και οι ντόπιοι πολιτικάντηδες κατάφεραν μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να οδηγήσουν έναν λαό στην απόλυτη ένδυα και εξαθλίωση. Ένα λαό περήφανο που τέλος βρήκε το κουράγιο να εξεγερθεί και να πει «φτάνει πια».

Αυτό που είναι εντυπωσιακό, είναι το γεγονός ότι η πορεία της Αργεντινής παρουσιάζει πολλές ομοιότητες με την πορεία της Ελλάδας. Η Αργεντινή ήταν μια μεγάλη και πλούσια σε πόρους χώρα. Αλλά οι .... κακοί και δόλιοι χειρισμοί των διεφθαρμένων κυβερνήσεών της, σε συνεργασία με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, έσπρωξαν την πλειοψηφία του λαού της στην εξαθλίωση καταδικάζοντας την εργατική τάξη στην ανέχεια και ουσιαστικά χωρίς κανένα δικαίωμα.

Τo ντοκιμαντέρ ξεκινάει από την εξέγερση του λαού της Αργεντινής τον Δεκέμβριο του 2001 και εξιστορεί τα γεγονότα που οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση κάνοντας ιστορική αναδρομή. Έχει διάρκεια δύο ωρών, αλλά πραγματικά αξίζει να το δείτε θα σας μείνει αξέχαστο!


18.4.12

Όταν το σεξ γίνεται έρωτας



Η ρουτίνα της καθημερινότητας σε μία σχέση, μπορεί να αποβεί μοιραία για τη λίμπιντο! Τα ζευγάρια που περνάνε καλά, δεν κάνουν απλά μόνο καλό σεξ αλλά κάνουν έρωτα. Αλλάζουν μορφές στην καθημερινότητα και τον έρωτα τους και πειραματίζονται με διαφορετικά είδη. Όπως όμως εξηγούν οι ειδικοί για να συμβεί αυτό πρέπει πάντα να υπάρχει καλή επικοινωνία μεταξύ του ζευγαριού. Δείτε αναλυτικά:


Το υπερβατικό σεξ:

Δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή απ’ αυτή που είσαι δίπλα στον άνθρωπο σου, τον άνδρα - τη γυναίκα  που γνωρίζεις και αγαπάς και λαχανιασμένη - ος  σκέφτεσαι καταπληκτικό, αυτό δε το χω ξαναζήσει! Πολλές φορές, οι σύντροφοι αναζητούν τη συγκίνηση και την ευχαρίστηση, αλλά δεν ξέρουν πώς να τα καταφέρουν. Αυτό σύμφωνα με ειδικούς σεξολόγους είναι εφικτό, εάν και εφόσον αποφασίσουν και οι 2 πλευρές να ξεπεράσουν τα συνηθισμένα. Το να ξεπερνάς τα όρια σου είναι πολύ σημαντικό για τη σχέση σου μια και έτσι χτίζεται αμοιβαία εμπιστοσύνη μεταξύ των συντρόφων.

Τι να κάνετε: δοκιμάστε καινούργιες στάσεις. Αν πιστεύετε ότι έχετε καλύψει όλο το Κάμα Σούτρα, τότε αλλάξτε δωμάτιο! Αν το έχετε κάνει και αυτό, τότε γιατί δεν δοκιμάζετε ένα παιχνίδι; Αν νιώθετε άγχος για το καινούργιο, είναι απόλυτα φυσιολογικό. Όμως είναι και καλό για τη σχέση σας, γιατί αυτό το άγχος θυμίζει και τον ενθουσιασμό που νιώθουμε όταν πρωτοξεκινάμε μία σχέση, εξηγούν οι ειδικοί.

Το για να «μην ξεχνιόμαστε» σεξ:

Ας μην γελιόμαστε. Το σεξ δεν είναι και δεν μπορεί να είναι κάθε φορά η απόλυτη σαρκική και πνευματική εμπειρία. Πολλές φορές έχουμε υψηλές προσδοκίες και θέλουμε να είναι όλα τέλεια: το περιβάλλον, τα κέφια, η όρεξη, ο χρόνος. Αν όμως περιμέναμε για τις συνθήκες να είναι τέλειες, τότε δεν θα κάναμε σχεδόν ποτέ σεξ! Και τότε έρχεται ο χρόνος που πρέπει να κάνουμε το σεξ που μας διατηρεί στα επιθυμητά όρια τη λίμπιντο. Αυτό το είδος σεξ είναι πολύ σημαντικό, ειδικά για αυτούς που βρίσκονται σε ειλικρινείς σχέσεις, αλλά και για ζευγάρια που είναι παντρεμένα με παιδιά. Ποιος ο λόγος; Είναι η μοναδική «ασχολία» με την οποία θα καταπιαστείτε και δεν θα είναι κανείς άλλος παρών! Με αυτό το είδος του σεξ φροντίζετε να διατηρείτε την σεξουαλική σας επικοινωνία και όρεξη, η οποία σύμφωνα με τους ειδικούς, πολλές φορές χάνεται λόγω του άγχους και των υποχρεώσεων.

Τι να κάνετε: ακόμη κι αν η κούραση σας έχει καταβάλλει, μην πείτε ποτέ όχι. Δώστε στο σύντροφο σας την ευκαιρία να σας ικανοποιήσει, και μετά το μόνο που είναι σίγουρο είναι ότι δεν θα το μετανιώσετε! Ακόμη κι αν το σεξ ήταν μέτριο, ήταν μία σπάνια ευκαιρία να ξεφύγετε από την καθημερινότητα και να έρθετε πιο κοντά με το σύντροφο σας. Εξάλλου το σεξ ανακουφίζει από το στρες (λόγω της έκκρισης των ορμονών) και καίει θερμίδες!


Το «ντροπιαστικό» σεξ:

Ό,τι και να γίνει, ό,τι προφυλάξεις και να πάρεις, δεν υπάρχει περίπτωση να τη γλιτώσεις. Όλοι μας έχουμε βιώσει και μία στιγμή ντροπιαστική κατά τη διάρκεια του σεξ. Και αυτό είναι άλλωστε απόλυτα φυσικό! Κατά τη διάρκεια μιας πράξης που απαιτεί σωματική εμπλοκή, είναι απόλυτα αναμενόμενο να έχουμε «παράπλευρες» απώλειες. Από παράξενους θορύβους, μέχρι ανεπιθύμητες μυρωδιές, όλα είναι στο παιχνίδι. Αυτές οι στιγμές όμως είναι που μας φέρνουν πιο κοντά στον ερωτικό μας σύντροφο, εφόσον υπάρχει αλληλοκατανόηση, και χιούμορ!

Τι να κάνετε: σε περίπτωση που ένας από τους δύο σας έρθει σε δύσκολη θέση, αντιμετωπίστε το σαν κάτι απόλυτα φυσιολογικό, γελάστε με κατανόηση, και προσπεράστε το. Άλλωστε, ποιος θέλει να σκέφτεται κάτι άλλο από το σεξ τέτοιες στιγμές; Κανείς δεν περνά καλά άμα σφίγγεται και μετράει την κάθε του κίνηση.


Το σεξ των διακοπών:

Δεν είναι τυχαία το πιο επιτυχημένο είδος σεξ. Συνήθως στις διακοπές είμαστε πιο χαλαροί, ξεχνάμε την καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις, βρισκόμαστε σε μέρος της επιλογής μας όπου δεν χρειάζεται να ανησυχούμε για το γραφείο, και οι περισσότερες δουλειές γίνονται από άλλους για εμάς. Στις διακοπές λοιπόν, έχουμε παραπάνω χρόνο για τον εαυτό μας και το σύντροφο μας, και έτσι το σεξ είναι πάντα καλύτερο! Αν λοιπόν έχετε βαρεθεί την κρεβατοκάμαρα σας, τότε γιατί δεν πάτε κάπου, έστω και για ένα Σαββατοκύριακο;  

Τι να κάνετε: Δεν είναι ανάγκη να περιμένετε μέχρι τις διακοπές του Πάσχα ή του καλοκαιριού για να δοκιμάσετε τη συγκίνηση του σεξ των διακοπών. Και σε περίπτωση που τα οικονομικά σας, δεν σας το επιτρέπουν για κάτι πολύ λουξ, γιατί δεν δοκιμάζετε να κλείσετε ένα δωμάτιο σε ένα από τα ξενοδοχεία του κέντρου της πόλης όπου μένετε;

Το σεξ για «καληνύχτα»:

Όλοι ξέρουμε ότι αυτό που μετράει είναι το ταξίδι και όχι ο προορισμός. Στο σεξ αυτό μεταφράζεται σαν: σημασία δεν έχει ο οργασμός αλλά η διαδικασία μέχρι να φτάσεις εκεί. Και αυτό ισχύει επειδή δεν είναι δυνατόν κάθε φορά που κάνουμε σεξ να καταφέρνουμε την κορύφωση. Μερικές φορές, ξεκινάς «το ταξίδι», αλλά μπορεί στη μέση, αντί να σας κερδίσει ο σύντροφος σας, να σας πάρει τελικά ο Μορφέας στην αγκαλιά του. Αλλά ακόμη και αυτό είναι σημαντικό για τη σχέση μας, εξηγούν οι ειδικοί.

Τι να κάνετε: Στην περίπτωση που η κούραση σας έχει καταβάλλει, και ενώ απολαμβάνετε το σεξ δεν μπορείτε να κρατήσετε τα μάτια σας ανοιχτά, μπορείτε πολύ απλά με ειλικρίνεια να πείτε στο σύντροφο σας ότι ενώ τον αγαπάτε πολύ και τον θέλετε, η κόπωση σας προδίδει. Αυτό θα σας φέρει πιο κοντά, και μπορείτε να κοιμηθείτε γλυκά, αφού το κρεβάτι ήδη (από την προσπάθεια) θα έχει φτάσει στην κατάλληλη θερμοκρασία.

Το σεξ της «συμφιλίωσης» ή το σεξ μετά τον καβγά:

Ποτέ, μα ποτέ μην πηγαίνετε στο κρεβάτι μαλωμένοι! Εάν μόλις καβγαδίσατε με τον σύντροφο σας, και σας τρομάζει η ένταση και η πίεση σας έχει φτάσει στα ύψη, τότε γιατί δεν μεταφέρετε αυτή την ενέργεια και στο σεξ; Σίγουρα δεν σας λέμε κάτι καινούργιο, αλλά το σεξ μετά από κάποιο ερωτικό τσακωμό, μπορεί να είναι ότι καλύτερο έχετε κάνει ποτέ! Εάν ο καβγάς σας ξεσήκωσε και έχετε μέσα σας πολύ θυμό και πιστεύετε ότι η διαφωνία που έχετε σας απομάκρυνε από το σύντροφο σας, τότε γιατί δεν ξαναβρίσκετε  τις ισορροπίες σας με το σεξ;

Τι να κάνετε: Εφόσον το κλίμα το σηκώνει, πάρτε την πρωτοβουλία μετά από τσακωμό και διοχετεύστε την ενέργεια σας στο να έρθετε πιο κοντά, αντί να φωνάζετε ή να κλαίτε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ικανοποιηθείτε και οι δύο!

Το σεξ της «παρηγοριάς»:

Αν αισθάνεστε πεσμένοι, θλιμμένοι, μοναχικοί, ή πληγωμένοι, το σεξ μπορεί να αποτελέσει το απόλυτο αντίδοτο. Γιατί; Επειδή θα σας κάνει να νιώσετε τελείως διαφορετικά. Το σεξ έχει να κάνει με την αγάπη, το πάθος, τη συντροφικότητα, την κοντινότητα και την ευτυχία. Όσο παράξενο κι αν φαντάζει, το σεξ μετά από μεγάλες στενοχώριες μπορεί να είναι και ένα από τα καλύτερα που είχατε ποτέ! Ακόμα και σε περιόδους πένθους, το σεξ πρέπει να σας υπενθυμίζει ότι η ζωή έχει και τις χαρές της!

Τι να κάνετε: Αφήστε δώστε στον σύντροφο σας την ευκαιρία να σας απαλύνει τον πόνο. Αφεθείτε στο σεξ, και σίγουρα θα αλλάξετε διάθεση!

Το «τρελό» σεξ:

Ο τίτλος τα λέει όλα: άγριο, ιδρωμένο, σεξ που ζαλίζει. Δεν έχει σημασία πόσο καιρό είστε μαζί, αλλά τέτοιου είδους σεξ πρέπει να κάνετε οπωσδήποτε! Είναι το σεξ που σας θυμίζει την τρέλα, την ξεγνοιασιά και τις αντοχές της εφηβείας, αλλά και αυτό που σας θυμίζει τις δυνατότητες που έχετε σαν ζευγάρι. Προσοχή: δεν συνίσταται σε ανθρώπους με ταμπού!

Τι να κάνετε: Κάντε έκπληξη στο σύντροφό σας το πρωί, ή διώξτε τους συγκατοίκους σας για να μείνετε μόνοι σας στο σπίτι. Δεν έχετε δικαιολογίες! Ακόμα και γείτονες να έχετε, μπορείτε να βάλετε δυνατά μουσική. Χρησιμοποιείστε το κεφαλάρι του κρεβατιού για να δέσετε τον καλό σας, κλείστε του τα μάτια με ένα μαντήλι, φορέστε όσα λιγότερα γίνεται, και καλή επιτυχία!


16.4.12

Virgin Prunes - [Trilogy Part 1]






See the children play by
running,
try to touch the sky
when one falls
you hear a cry

 





You're dead, you're dead, you must die

take a dream and fly away
take a dream and fly away
she will call
they will wait for you not i
they will wait for you not i
see me crawl

and sometimes i feel so old
i never smile nor do cry


shadows flicker from above

seeker save your soul
she said

seeker save your soul
she said

she will fly, she will fly
he will wait far away

a golden key to open the door

behind which the answer lies
you sinned in dreams

now awake in deeper, deeper dreams

take a dream and fly away,
take a dream and fly away
 she will call
they won't wait for you not i,
they will wait for you not i,
see me crawl

she will fly, she will fly
far away, far away


decline and fall...

never return...
die...
die...


14.4.12

Το Αλφάβητο της Αλήθειας




Μια σειρά ντοκιμαντέρ, 
αποτελούμενο από 24 
κεφάλαια 
μικρού και μεγάλου 
μήκους.
Διατίθεται δωρεάν 
στο internet 
καθαρά για 
ενημερωτικούς σκοπούς 
και μόνο. 

Η σειρά δεν 
ασχολείται με θεωρίες 
συνομωσίας 
αλλά με γεγονότα. 

Είναι μια συλλογή 
πληροφοριών, 
αποσπασμάτων ντοκιμαντέρ, 
σεμιναρίων και ερευνών, 
Ελλήνων και ξένων 
ανεξάρτητων 
και μη ερευνητών, 
δημοσιογράφων, 
utubers και bloggers. 
Στηρίξτε την προσπάθεια 
ενημέρωσης,  με δημοσίευση 
των επεισοδίων όσο 
μπορείτε.
Να είστε καλά...



move your mind!!!

10.4.12

Η Πλατωνική Αλληγορία της Σπηλιάς



Είναι χρέος των φωτισμένων 
όχι μόνο να υψώνονται 
και να ορούν το αγαθό, 
αλλά και να είναι διατεθειμένοι 
να κατεβούν και πάλι 
ανάμεσα στους φυλακισμένους 
και να μοιραστούν μαζί τους 
τα βάσανα και τις τιμές τους, 
είτε αυτές αξίζει να τις έχουν
είτε όχι. Και τούτο χρειάζεται 
να το κάνουν ακόμα 
και μπροστά στο ενδεχόμενο 
της θανάτωσης τους. 



move your mind!!!
 

6.4.12

Bliss - A Quiet Conversation





I will talk about you Silence.
If someone mentions your name,
you will disappear!
The nights are your best friends.
A word stuck behind the lips.
Thus you were born!
You hate the abundance of words.
You rarely talk.
Your dialogues are non-existent.
You are denial’s shield.
Every word is like a blade.




You hid the grindstone.
They say silence is golden.
And here I am! Cut in half.
I am not Midas.
I am waiting for one word only.
If you remain silent I will insist.
I will become a scream.
Because I will interpret you the way I like.
You are ignoring me but I will climb
Your staircase.
I always express what I feel.
And I ended up alone.
More silent you will be when you get back.
I know you will punish me.
My words were many.
But so be it. I am not afraid.
We are dead if we do not dare.
Look! I am resurrected.
Silence, about you I talked.
I just mentioned your name.
And you disappeared!

Radiohead - Street spirit [fade out]




Rows of houses,
all bearing down on me
I can feel their blue
hands touching me
All these things
into position
All these things we'll
one day swallow whole







And fade out again and fade out

This machine will, will not communicate
These thoughts and the strain I am under
Be a world child, form a circle
Before we all go under
And fade out again and fade out again

Cracked eggs, dead birds
Scream as they fight for life



I can feel death, can see its beady eyes

All these things into position
All these things we'll one day swallow whole
And fade out again and fade out again


Immerse your soul in love
Immerse your soul in love

Bliss - Wish you were here


 

Like waves to the shore
part of the ocean
the stars high above
part of the sky

now i drift to you

i dream of a river
a water so blue
 

wish i could live there
wish you were here..

like the air that i breathe
u'll always be there
the wings that i need


 
when i wanna fly

now i drift to you

 
i dream of a river
a water so blue
wish i could live there 
wïsh you were here..

Ποιος σας είπε ότι η Ελλάδα απέφυγε τη χρεοκοπία




Πηγή αβεβαιότητας οι εκλογές στην Ελλάδα. Μετά και απο τους γραφειοκράτες των Βρυξελλών, έρχεται και η επικεφαλής του ΔΝΤ να προσθέσει τη δική της πινελιά στο προεκλογικό τοπίο. Ποιος σας είπε ότι η Ελλάδα απέφυγε τη χρεοκοπία



  

προειδοποιεί η Κριστίν Λαγκάρντ μέσω της συνέντευξής της στην εκπομπή 60 minutes του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου CBS, η οποία και θα μεταδοθεί την Κυριακή που μας έρχεται. 

Ο σαφής υπαινιγμός προστίθεται στις παρεμβάσεις οι οποίες στόχο έχουν να αποφευχθεί η χαλάρωση από τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η Αθήνα. Είναι προφανές πως η προεκλογική περίοδος και κυρίως η ασάφεια που επικρατεί ως προς τη μετεκλογική πολιτική εικόνα που θα επικρατήσει στην Ελλάδα ανησυχούν σφόδρα τους δανειστές. 

Επιχειρούν έτσι να εξορκίσουν να τεθεί ζήτημα νέων, επαναληπτικών εκλογών ή ακόμη χειρότερα να μην υπάρξει η δυνατότητα διαμόρφωσης ενός πολιτικού τοπίου στη χώρα όπου η πλειοψηφούσα άποψη δεν θα εξυπηρετεί τις απόψεις των δανειστών.
 
Αναφερόμενη στην προεκλογική περίοδο, επισημαίνει πως είναι άκρως αναγκαίο να υπηρετηθεί με συνέπεια το συμφωνηθέν πρόγραμμα των διαρθρωτικών αλλαγών και των μεταρρυθμίσεων στην Ελλάδα, για να προσθέσει ότι δεν είναι βέβαιο ότι η Ελλάδα έχει αποφύγει τη χρεοκοπία και την υποχρεωτική έξοδο από την Ευρωζώνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Υπάρχουν ακόμα μέτρα που πρέπει να ληφθούν και αυτό συμβαίνει σε αρκετές χώρες της Νότιας Ευρώπης, συν στην Ιρλανδία διαμηνύει η επικεφαλής του ΔΝΤ. 

5.4.12

Οικονομία βενζίνης - ανεφοδιασμός


Διαβάστε τέσσερις απλές συμβουλές που μπορεί να κάνουν το ρεζερβουάρ σας να μην αδειάζει με την ταχύτητα του φωτός. Ειδικά τώρα που η τιμή της βενζίνης κοντεύει τα 2 ευρώ και έρχονται και νέες αυξήσεις στους φόρους στα καύσιμα.

1) Γεμίστε το όχημά σας νωρίς το πρωί που η θερμοκρασία του εδάφους είναι χαμηλή. Σ' όλα τα πρατήρια βενζίνης οι δεξαμενές είναι υπόγειες. Άρα, όσο πιο κρύο είναι το έδαφος, τόσο μεγαλύτερη είναι η πυκνότητα του καυσίμου. Αν γεμίσετε απόγευμα ή βράδυ, το λίτρο σας δεν θα είναι ακριβώς ένα λίτρο αλλά λιγότερο από αυτό.

2) Όταν γεμίζετε ο ίδιος (κάτι που συμβαίνει πολύ συχνά σε όσους ζουν στο εξωτερικό) σε self service πρατήριο, μη βάζετε την αντλία στην υψηλή ταχύτητα. Από τις τρείς ταχύτητες - ρυθμίσεις, χαμηλό, μεσαίο και υψηλό, μόνο το χαμηλό ελαχιστοποιεί τους ατμούς που δημιουργούνται από την βενζίνη. Σε όλες οι μάνικες προκαλείται μια επιστροφή ατμού. Αν γεμίζετε στο γρήγορο ένα μέρος του καυσίμου που πηγαίνει στο ρεζερβουάρ γίνεται ατμός βενζίνης. Αυτός ο ατμός απορροφάται επάνω γυρίζει πίσω στην υπόγεια δεξαμενή του βενζινάδικου κι έτσι στην πραγματικότητα παραλαμβάνετε λιγότερο καύσιμο.

3) Πολύ σημαντικό είναι να κάνετε ανεφοδιασμό όταν το απόθεμα βενζίνης σας είναι περίπου στη μέση. Διότι όσο περισσότερο καύσιμο έχετε στο ρεζερβουάρ σας τόσο λιγότερος αέρας υπάρχει στο διαθέσιμο χώρο του. Η βενζίνη εξατμίζεται γρηγορότερα από ότι μπορείτε να φανταστείτε.

4) Αν την ώρα που εισέρχεστε στο βενζινάδικο δείτε να γίνεται ανεφοδιασμός του από βυτιοφόρο μη γεμίζετε. Είναι πολύ πιθανό το καύσιμο αυτό να έχει ανακατευτεί κατά τον ανεφοδιασμό μαζί τα ακάθαρτα συστατικά που συνήθως κάθονται στον πάτο της δεξαμενής.  

4.4.12

Τα χειρότερα έρχονται




Τα πρώην μεγάλα κόμματα προσπαθούν να μας πείσουν πως αθροίζουν το 40% και πως είναι ξανά ικανά για αυτοδυναμία. Στις κάλπες όμως το ποσοστό αυτό δεν πρέπει και δεν μπορεί να υπερβεί το διψήφιο 10% συνολικά και πάλι πολύ λέω.

Στον κάθε παραδοσιακό πολιτικό χώρο εμφανίζεται σαν όρθιος φαλλός και ένας τουλάχιστον εκπρόσωπος του δικού τους δήθεν πολιτικού ορθολογισμού.  

Υπάρχουν ή αναδύονται κόμματα διαμαρτυρίας και καλά και άλλα που παραμένουν μιας χρήσης ουσιαστικά. Κάτι σαν φορητό αφοδευτήριο που λένε?

Κέντρο δεξιά αριστερά έχουν γίνει όλα τα ίδια σκατά σε αυτή την κατάταξη. Ανάμεσά τους και οι αταξινόμητοι οι ανύπαρκτοι που επιβεβαιώνουν ουσιαστικά το α-καιρό διάβημα τους και τις κωλοντούμπες τους που λέμε εμείς οι μαλάκες ψηφοφόροι. 

Τα κόμματα και οι τελείες καθημερινά αυξάνουν την ταχύτητα φθοράς και της ανυπαρξίας τους. Αποσυντίθενται ενεργητικά και συντρίβονται δύσοσμα από την ανικανότητα των μαριονέτων δημιουργημάτων τους.

Ένας παιδικός σταθμός η κυβέρνηση όπου ο νηπιαγωγός κυνηγά τα άτακτα βρέφη βΟλευτές και υπουργούς για να σταματήσουν τις αταξία τους και να αποσύρουν τις ρουσφετολογικές τροπολογίες τους για τα ψηφαλάκια. Αδιόρθωτοι αμετανόητοι τυφλοί.

Σημερινά ληγμένα προϊόντα προς εναπόθεση στις πολιτικές χωματερές που ζουν με τον φόβο των διαρροών και των ποσοστών της εκλογής τους. Που μας απειλούν με σενάρια χρεοκοπίας και άλλων δεινών. Λες και όλοι εμείς οι άλλοι εκτός από αυτούς δεν έχουμε χρεοκοπήσει ήδη. 

Κάθονται λοιπόν τώρα οι τηλεμαϊντανοί και αποδίδουν τον αυτοέπαινο τους στο ποιος έβλαψε λιγότερο από όλους τη χώρα. Ποιος έφαγε από αυτούς τα λιγότερα δηλαδή. Αφού το να τα τρως είναι ο πρωταθλητισμός τους.

Πρωτοσέλιδα όπως αυτά [Εμβρόντητοι οι περαστικοί άκουσαν έναν πυροβολισμό πριν αυτοκτονήσει και είδαν τον συνταξιούχο φαρμακοποιό να σωριάζεται στην πλ. Συντάγματος!] τους αφήνουν αδιάφορους. Είναι άλλωστε αρκετό για αυτούς να εκφράσουν πάλι τις απόψεις τους για τις παράπλευρες απώλειες κάθε κρίσης και με κροκοδείλια δάκρυα τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου. Λες και όλοι εμείς οι υπόλοιποι είμαστε ζωντανοί δεν έχουμε χαθεί.   

Οι καταγγελίες όμως και το καθημερινό μας συχτίρι είναι σαν το νερό μπορεί να μας ξεδιψούν αλλά δεν μας χορταίνουν πια. Και αυτό γιατί ο κύκλος της καταστροφής που αυτοί οι ίδιοι με την ανικανότητα τους σχεδίασαν γυρίζει ακόμη. Και γυρίζει ακόμη γιατί η επανάσταση δεν αργεί. Και έχει βαφτεί με αίμα ήδη. Όχι μόνο με το σημερινό όχι μόνο με αυτό λίγα μέτρα από το προαύλιο των βΟλευτών μας.

Κάτι ήξεραν τα φιλαράκια σας και εσείς για τη συμφωνία παραχώρησης 400 αρμάτων μάχης Abrams και περίπου 700 τεθωρακισμένων που έκλεισε οριστικά από την Ουάσινγκτον. Ο πόλεμος όχι ρε δεν αργεί. Τα χειρότερα αλλά για εσάς αυτη τη φόρα έρχονται.

 

2.4.12

Πως λειτουργεί το ανοσοποιητικό μας σύστημα.





Έχετε ποτέ αναρωτηθεί 
τι γίνεται μέσα στο σώμα 
μας όταν δεχτούμε επίθεση 
από έναν ιό, 
μικρόβιο, μικροοργανισμό, 
ή βακτήριο; 
Ποιοι μηχανισμοί 
ενεργοποιούνται για να 
ξεκινήσουν οι στρατιές 
των πολεμιστών του 
οργανισμού μας και να 
αντιμετωπίσουν τον 
εισβολέα; 



Πόσες φορές την ημέρα δεχόμαστε επίθεση από κάποια ασθένεια;  Και αν το καταλαβαίνουμε πάντα;


Σε αυτό το υπέροχο βίντεο θα δείτε θα ανακαλύψετε με αναλυτικά και επεξηγηματικά γραφικά αυτόν τον υπέροχο και πάντα έτοιμο στρατό του οργανισμού μας που λέγεται ανοσοποιητικό σύστημα.

..:: Ο λάκκος ::..


 
Τι περιλαμβάνει το νέο πακέτο μέτρων του Ιουνίου.

Στα επίπεδα του 2000 θα πρέπει να έχουν υποχωρήσει οι αποδοχές μέχρι το 2014. Έρχεται κύμα απολύσεων δημοσίων υπαλλήλων. Αφού πια σχεδόν εξαντλήθηκαν όλες οι φορολογικές αυξήσεις που θα μπορούσαν να γίνουν, η πρόσθετη εξοικονόμηση θα προέλθει από τη μείωση δαπανών διαρθρωτικού χαρακτήρα. Αναλυτικά αυτό σημαίνει:

 


- Περικοπές στις συντάξεις και στα κοινωνικά επιδόματα. 

- Περικοπή όλων των φορολογικών απαλλαγών. 

- Περικοπές στις φαρμακευτικές δαπάνες και στις δαπάνες των νοσοκομείων.

- Περικοπές σε όλες τις λειτουργικές δαπάνες στην παιδεία και την υγεία. 

- Κατάργηση όλων των προνοιακών επιδομάτων.

- Κλείνουν φορείς του δημοσίου, νοσοκομεία και οργανισμοί τοπικής αυτοδιοίκησης.

Το ελληνικό κοινοβούλιο ενέκρινε αυστηρά μέτρα για τη μείωση του κατώτατου μισθού, ώστε η Ελλάδα να μπορεί να ανταγωνιστεί γειτονικές της χώρες, με σχεδόν ανύπαρκτους μισθούς όπως η Τουρκία και η Βουλγαρία.

- Δραματικές μειώσεις στους μισθούς του ιδιωτικού τομέα κατά 40%.

- Σφαγιάζονται - καταργούνται τα επιδόματα αδείας και τα δώρα Πάσχα και Χριστουγέννων στους μισθωτούς. 

- Ελληνόπουλα θα δουλεύουν (όπως ονειρεύεται η τρόικα) με βασικό μισθό τα 150 ευρώ.

Υπογράψανε χωρίς ούτε ένα όχι στην τρόικα, τις πιο επαχθείς συμφωνίες για την Ελλάδα υποθηκεύοντας το μέλλον όχι μόνο το δικό μας αλλά και των παιδιών μας.

Οι μισθοί είναι το μέσο με το οποίο επιτελείται η επιστημονικά σχεδιασμένη, λευκή και 

αναίμακτη σύγχρονη γενοκτονία του ελληνικού έθνους. 

Δεν πρέπει να υπάρχει ανάμεσα μας ούτε ένας Έλληνας όσο βολεμένος και να είναι που θα μπορεί να ανεχθεί να κυκλοφορούν σήμερα ελεύθεροι αυτοί που του έκλεψαν τα όνειρα και την αξιοπρέπεια του. Αυτοί που υπέγραφαν με κλειστά μάτια όποιο γαμημένο δολοφονικό μέτρο υπαγόρευε η τρόικα. Αυτοί που ανέτρεψαν σχέδια σωτηρίας της χώρας μας για να μας ρίξουν στη μέγγενη της κάνοντας μας δούλους και να κερδίζουν από τα παιχνίδια με τα cds τα spreads και το χρηματιστήριο.

Ήρθε η ώρα της αλήθειας για όλους. Για αρχηγούς, κόμματα, πολίτες και πολιτικούς. Ας βάλουμε τέρμα σε αυτή την κοροϊδία. Ας απαιτήσουμε εδώ και τώρα πρώτα από όλα την κάθαρση στο δημόσιο βίο και την τιμωρία των ενόχων της εθνικής μας τραγωδίας.

Τι σας έχουν ποτίσει; Τι έχετε πιεί; Επιτέλους ξυπνήστε ρε μαλάκες


..:: όποιος πατήσει στην εικόνα μπορεί ελεύθερα να κατεβάσει του φίλου Nosfi το cd ::..