10.5.12

Συμβουλές για άντρες και όχι μόνο.




Ξέρουμε πως είσαι ο σούπερ - ντούπερ κάγκουρας γυναικάς, όμως στην καθημερινότητα του ζευγαριού και στο σεξ, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που οι περισσότερες γυναίκες θα εκτιμούσαν να τα ξέρεις.

- Μη ξεχνάς να της τονώνεις την αυτοπεποίθηση με ένα κομπλιμέντο για οτιδήποτε. Έχε στο μυαλό σου ότι μια γυναίκα με αυτοπεποίθηση είναι μια περιπετειώδης γυναίκα και στο πλευρό σου και στο κρεβάτι.

- Με το να απαντάς «Μια χαρά είσαι» όταν σε ρωτάει για την εμφάνιση της, να ξέρεις πως μόνο θετικό και αρκετό δεν είναι.

- Μάθε να εκτιμάς τα εσώρουχα της και να συζητάς γι αυτά. Να ξέρεις ότι τρελαίνεται να εμφανίζεται μπροστά σου με αυτά, οπότε μην βιαστείς να της τα βγάλεις. Εκτός του ότι μπορεί να έχει ξοδέψει μια περιουσία γι αυτά μπορεί και να τα αγόρασε μόνο για εσάς.

- Διάβασε της κάτι. Οτιδήποτε δε χρειάζεται να είναι κάτι ερωτικό. Είναι η καλύτερη διαδικασία για να την κάνεις να αφοσιωθεί και να απολαύσει τη φωνή σου.

- Μην κάνεις ερωτήσεις που απαιτούν μεγάλη ανάλυση κατά την διάρκεια του σεξ. Για παράδειγμα «Τι σου αρέσει?». Θα χάσει όπως και εσύ το ρυθμό της. Μπορείς να τις κάνεις έπειτα αυτές. 



- Τρελαίνεται να ετοιμάζεται για σένα το ξέρεις? Μια στο τόσο κανόνισε και κάνα ραντεβού βρε παιδί μου. Αυτό φυσικά ισχύει για ζευγάρια που ζουν μαζί (α και εκτός του σούπερ - ντούπερ γυναικά).

- Κάνε και καμιά δουλειά στο σπίτι, χωρίς να περιμένεις να στο πει η να τη ρωτήσεις. Όσο λιγότερα έχει να φροντίσει μόλις γυρίσει σπίτι από τη δουλειά, τόσο περισσότερο χρόνο θα έχει για να χαλαρώσετε μαζί.

- Εκμεταλλεύσου την όσφρηση της. Ψέκασε τα ρούχα της και τα σεντόνια με το άρωμα σου και άσε την να σε φαντασιώνεται όσο και όποτε επιθυμεί. Σύντομα θα δεις τα οφέλη.

- Δώσε προσοχή στις λεπτομέρειες. Πες ένα κομπλιμέντο για κάτι μοναδικό που έχει. Έτσι θα ξέρει και πως την προσέχεις και πως το εννοείς δίχως να το έχεις πει και σε άλλες 520 γυναίκες (είπαμε είσαι γυναικάς).

- Μη ξεχνάς πως οι γυναίκες κρυώνουν πιο εύκολα από τους άντρες. Φρόντισε λοιπόν να κρατάς το χώρο ζεστό. Έτσι δεν θα έχει κανένα εμπόδιο στο να κυκλοφορεί με λιγότερα ρούχα.

- Πάτε μαζί σε ένα club η σε κάποιο φεστιβάλ μουσικής. Θα λικνίζεστε σε κοινό ρυθμό και θα σας φέρει πιο κοντά.

- Κάνε την να νιώσει όμορφη πριν μετά και κατά τη διάρκεια το σεξ. Ανακατωμένα μαλλιά, χαλασμένο μακιγιάζ, σωματικές ατέλειες, τσαλακωμένα ρούχα δεν την κάνουν να νοιώθει και πολύ καλά.

- Αν έχεις βγάλε την τηλεόραση από την κρεβατοκάμαρα. Σου τρώει χρόνο και αποσπά την προσοχή σου από την πραγματική χρήση του δωματίου (εκτός αν είσαι κάτι περισσότερο από σούπερ - ντούπερ γυναικάς).

- Ε ψιτ γυναικά. Το «πιο γρήγορα, πιο δυνατά» δε δουλεύει πάντα.

- Όταν κάνετε έρωτα έχε τα αυτιά σου ανοιχτά. Πιάσε κάθε βογκητό ή ήχο που εκφράζει. Όσο καλύτερα ακούς, τόσο πιο εύκολο θα σου είναι να την ευχαριστήσεις (εκτός φυσικά αν είσαι ο σούπερ - ντούπερ γυναικάς).

- Όταν κάθεστε κοντά φρόντιζε να την ακουμπάς. Λατρεύει να νιώθει το άγγιγμα σου, ακόμα κι όταν δεν είναι ερωτικό.

- Προετοίμασε την λεκτικά κατά την διάρκεια της ημέρας για το τι πρόκειται να συμβεί μόλις βρεθείτε. Δώστε ραντεβού για σεξ. Έτσι θα την γεμίσεις με πάθος και ανυπομονησία για τη συνάντηση σας.

- Μείνε ήρεμος όταν μια σέξι γυναίκα περάσει από δίπλα σου ενώ είστε μαζί. Εντάξει ξέρουμε πως είσαι γυναικάς και προκαλείς λιποθυμίες όπου περνάς. Όμως έτσι στέλνεις ένα κατανοητό μήνυμα πως είσαι τόσο έξυπνος ώστε να μη θαμπωθείς από κάποια άλλη και πως εκτιμάς στο ελάχιστο τη γυναίκα που δίπλα της περπατάς.

- Αν καταφέρεις να πάρεις το νούμερο της σούπερ - ντούπερ γκόμενας που ζαχάρωνες μόλις πριν από ένα λεπτό (είπαμε είσαι γυναικάς) χρησιμοποίησε το μέσα στις επόμενες σαράντα οχτώ ώρες. Διαφορετικά θα νομίζει πως φοβάσαι ή ότι ακόμα παίζεις σαν τα σχολιαρόπαιδα.


Αν ισχύουν όλα αυτά και άλλα πολλά, πάντα και παντού θα το ανακαλύψεις μόνος σου. Αν υπήρχε άλλωστε κάποια πετυχημένη συνταγή δε θα υπήρχαν ούτε διαζύγια ούτε χωρισμοί. Μα τι λέω ο τρελός εσύ είσαι ο γυναικάς θα τολμήσουν οι άλλοι να σου πουν τι να κάνεις?

No comments: